Kost & Logi

Vid vår grillplats, vackert belägen vid en helt ostörd skogsgöl, eller grillstugan vid dammen mitt i hästarnas naturbete, lagar vi vår mat tillsammans på det stora stekfatet över öppen eld eller kokar kaffe i den väl använda kitteln. I kretsloppshuset strax utanför stallet finns en mysig matplats där du i vissa fall serveras lunch eller kan köpa kaffe och dricka. Har du behov eller önskemål som vi behöver ta hänsyn till när det gäller kost & logi? Meddela oss vid bokning så ordnar vi det!

Det går bra att beställa extra portioner om ni är fler i resesällskapet än de som rider och ändå vill umgås runt elden. Det finns gott om vandringsstråk i omgivningarna för medföljande gäster under tiden som ridningen pågår.

Vildmarkslunch tillagad vid elden 140 kr/person
Lunch vid kretsloppshuset på gården 112 kr/person
Kaffe vid elden 56 kr/person

10 minuters promenad från stallet hittar du Forest & Lake vildmarkscamping där du kan hyra 2-bäddsstuga eller elplats för husbil, husvagn. Det går också att tälta i nära anslutning till servicefacilliteter med kök, dusch och toalett. Det är tillåtet med fribad på campingplatsen vilket betyder att det ibland finns människor utan kläder vid badbrygga, bastu och runt den egna platsen. Campingen är ansluten till SCR och du behöver ett Camping Key Europe Card för att hyra plats. 10 minuters promenad åt andra hållet hittar du ett lantligt och mysigt B&B.

Stall Sonakull rekommenderar Forest & Lake Vildmarkscamping  och Aggarp B&B

Kontakta oss gärna med dina önskemål om du vill ha fler tips.